YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özkırış: “Kayseri’de ipi göğüslüyoruz, 31 Martta zafer bizimdir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özkırış: “Kayseri’de ipi göğüslüyoruz, 31 Martta zafer bizimdir”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nca düzenlenen mitingde konuşan YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış, “Tek alternatif olarak görülen Yeniden Refah geliyor. Halkımızın, milletimizin güvendiği tek kapı, Millî Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisidir.

KAYSERİ (1HA)- Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nca düzenlenen mitingde konuşan YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış, “Tek alternatif olarak görülen Yeniden Refah geliyor. Halkımızın, milletimizin güvendiği tek kapı, Millî Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisidir. Projelerimiz hazır, bizler de hazırız. Hiç endişemiz yoktur ki 31 Martta zafer bizim olacaktır, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Kayseri’de de ipi biz göğüsleyeceğiz ve bu Ramazanda iki bayram birden kutlayacağız” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı tarafından Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla miting gerçekleştirildi.
5 aylık süre zarfı içerisinde Kayseri’nin tamamını karış karış gezdiklerini, girilmeyen ev, sıkılmadık el bırakmadıklarını ifade eden YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış, “Şunu görüyoruz, her yerde Yeniden Refah, her yerde Erbakan var. Bütün ilçe teşkilatlarımıza çalışmalarından ötürü, teveccühlerinden dolayı da bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gümbür gümbür geliyoruz, burada bu coşku, heyecan var. Bizimle birlikte kıyamete kadar bu coşkuyu taşıyan insanlar daima olacak. Tek alternatif olarak görülen Yeniden Refah geliyor. Halkımızın, milletimizin güvendiği tek kapı, Millî Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisidir. Projelerimiz hazır, bizler de hazırız. Nasıl ki 94’te gerçek belediyeciliği milletimize gösterdiysek yeniden göstermek için tekrardan geliyoruz. Hiç endişemiz yoktur ki 31 Martta zafer bizim olacaktır, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Kayseri’de de ipi biz göğüsleyeceğiz ve bu Ramazanda iki bayram birden kutlayacağız. Emanetimizi teslim almamız için milletimiz bizi çağırıyor” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YRP Genel Başkanı Erbakan: “31 Martta yerel, 2028’de genel iktidar olacağız” Önceki Haber

YRP Genel Başkanı Erbakan: “31 Martta ye...

Dağtekin İnşaat tarafından iftar programı düzenlendiSonraki Haber

Dağtekin İnşaat tarafından iftar program...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar