Dağtekin İnşaat tarafından iftar programı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dağtekin İnşaat tarafından iftar programı düzenlendi
Abone ol
Dağtekin İnşaat Makine ve Mimarlık tarafından iftar programı düzenlendi. İftar programında konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin; “Dağtekin inşaat olarak hep birlikte büyüdük, hep birlikte gerçekten çok güzel işler yaptık. Şuanda çok şükür birlikte 50 bina tamamladık ve 5 bin kişiyi ev sahibi yaptık.

 

KAYSERİ(1HA)— Dağtekin İnşaat Makine ve Mimarlık tarafından iftar programı düzenlendi. İftar programında konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin; “Dağtekin inşaat olarak hep birlikte büyüdük, hep birlikte gerçekten çok güzel işler yaptık. Şuanda çok şükür birlikte 50 bina tamamladık ve 5 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Bundan sonra inşallah bu sene yapacağımız 12 temelimiz var yaklaşık bin dairenin daha inşallah 2024’te temellerini atıp bu binaları da kısa zamanda teslim edeceğiz” dedi.

Dağtekin İnşaat Makine ve Mimarlık tarafından iftar programı düzenledi. Düzenlenen İftar programına sektör temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

İftar programında konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin; “Kısa zamanda birlikte çok güzel şeyler yaptık. Dağtekin inşaat olarak hep birlikte büyüdük, hep birlikte gerçekten çok güzel işler yaptık. Şuanda çok şükür birlikte 50 bina tamamladık ve 5 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Bundan sonra inşallah bu sene yapacağımız 12 temelimiz var yaklaşık bin dairenin daha inşallah 2024’te temellerini atıp bu binaları da kısa zamanda teslim edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de katlanarak büyüyerek hep birlikte güzel şeyler yapalım hepinize çok teşekkür ediyorum herkesin ellerine emeklerine sağlık” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özkırış: “Kayseri’de ipi göğüslüyoruz, 31 Martta zafer bizimdir”Önceki Haber

YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özk...

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, “AK Parti’nin artıklarına kucak açıyorlar”Sonraki Haber

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Eli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar