Şehit Onur Sönmez, Şehadetinin 6'ncı Yılında Kabri Başında Anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Onur Sönmez, Şehadetinin 6'ncı Yılında Kabri Başında Anıldı
Abone ol
KAYSERİ,(BGC)-Tunceli'de 18 Ekim 2015 yılında teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Onur Sönmez şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı. Şehit Babası Sönmez, oğlunun şehit olmadan bir kaç gün önce kendisini arayıp şehit olursa üzülmemesini söylediğini ve ardından da şehit haberi geldiğini ifade etti.

Kartal Şehitliği'nde düzenlenen anma törenine şehit yakınları, arkadaşları, sevenleri, İl jandarma komutan yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk, silah arkadaşları ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir katıldı.  Düzenlenen programda; Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi, şehit ailesi lokum dağıttı ve kabrine karanfil bırakıldı.

"VATAN SAĞOLSUN"

Şehit düşen oğlunun 2-3 gün önce arayarak helallik istediğini belirten Şehit babası Yakup Sönmez, “İçim acıyor. Çok güzel bir duygu, özlem ve şehadet iyi bir şey.  Bizler vatanını seven kişileriz.  Bizim oğlumuz şehit olduktan sonra devletimiz bizi Çanakkale’ye,  Kıbrıs’a ve Kabe’ye götürdü.  Bizler oralardaki şehitlikleri gezdik.  Çok şükür ya başka türlü ölseydi evladımız. Vatan için her zaman canımız feda. Yaşıyorsak vatan için yaşıyoruz.  Haberi aldığımda bir şey hissetmedim belli bir gün sonra acım ortaya çıktı. Haberi aldığım an düğün bayram gibiydi. Bu durumu anlatmak çok zor, bu duygu çok değişik bir duygu.  Belirli bir gün geçtikten sonra özlem duymaya başlıyorsun. Ne zaman özlesem buraya gelerek özlem gideriyorum.  Haberi aldığımda iş yerindeydim geldiler anlattılar o anda içim cız etti.  Oğlum şehit olmadan 2-3 gün önce Cuma günü namaza giderken o sırada oğlum aradı Cuma’mı kutladı ve göreve gittiğini söyledi. Şehit düşersem üzülme dedi” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oto Yıkamacılardan Sektör DeğerlendirmesiÖnceki Haber

Oto Yıkamacılardan Sektör Değerlendirmes...

ERÜ'nün Fotoğraf Yarışması Devam EdiyorSonraki Haber

ERÜ'nün Fotoğraf Yarışması Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar