Kocasinan'da DEVA Rüzgarı: Kadir Türkmen Esnaf ve Basınla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocasinan'da DEVA Rüzgarı: Kadir Türkmen Esnaf ve Basınla Buluştu
Abone ol
Kocasinan'ın dertlerine DEVA olmaya aday olan Kadir Türkmen, İlçeye eşit hizmet dağıtmak için seçim çalışmalarına hızlı başladı. Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve basınla bir araya gelen Türkmen, DEVA Belediyeciliğini tanıttı ve Kocasinan'ı yeniliklere hazır olduğunu söyledi.

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Sedat Kadıoğlu, Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Ufuk Taşçı, Deva Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Ahmet Adıbelli de ziyaretlerde Türkmen'e eşlik etti.

Melikgazi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan yeraltı çarşısı esnaflarını ziyaret eden Türkmen ve Kadıoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek Deva Partisi'nin projelerini anlattı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Kadıoğlu, değişimin şart olduğunu vurgulayarak, "Artık insanların sorunları giderilmeli. Şu anda insanlarımızın hizmete ihtiyacı var. Biz de bu hizmeti sağlayacağız." dedi.

Vatandaşlar da büyük ilgi göstererek, "AK Parti devri bitti, DEVA ile şifalanmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Kocasinan'ın dertlerine DEVA olmaya ve ilçeyi yeniliklere açık hale getirmeye hazır olduklarını dile getiren Türkmen, Vatandaşlarla DEVA Belediyeciliğini tanıştırmaya geldiklerini söyledi.

Başkan adayı Türkmen, "Artık rütin hale gelen belediyecilik hizmetlerinden ziyade vatandaşın derdini çözen, sıkıntısını gideren ve konforunu arttıran, iyi ve kötü anında yanında olan bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Seçmenimiz bize 31 Mart tarihinde yetki verdiği takdirde dertlerine nasıl DEVA olduğumuzu gece gündüz demeden çalışarak göstereceğiz." dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ankaralıoğlu, Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Kafa, Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Tepe, Hacılar Belediye Başkan adayı İsmail Bayam ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Türkmen, kendilerini tanıtarak projelerinden bahsettiler.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan adaylarına başarılar diledi.

DEVA Partisi'nin Kocasinan'da estirdiği DEVA rüzgarı, seçime kadar tüm hızıyla devam edecek gibi görünüyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin’den ‘Ekolojik Köy’ ProjesiÖnceki Haber

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Aday...

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz: Kayseri'de değişimin adı inşallah Deva olacakSonraki Haber

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar