İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin’den ‘Ekolojik Köy’ Projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin’den ‘Ekolojik Köy’ Projesi
Abone ol
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin; proje tanıtım toplantısında, Kocasinan’da ‘Ekolojik Köyler’ inşa edeceklerini, bu köylerde rüzgar ve güneş enerjisinden elektrik üretilerek elektriğin bedava sağlanacağını, yağmur sularının içme suyuna dönüştürüleceğini ve bu köylere yetişen vatandaşların tarımla uğraşabileceklerini söyledi.

KAYSERİ (1HA)- İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin; proje tanıtım toplantısında, Kocasinan’da ‘Ekolojik Köyler’ inşa edeceklerini, bu köylerde rüzgar ve güneş enerjisinden elektrik üretilerek elektriğin bedava sağlanacağını, yağmur sularının içme suyuna dönüştürüleceğini ve bu köylere yetişen vatandaşların tarımla uğraşabileceklerini söyledi.
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin’in proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Tansu Şener, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Kocasinan’da ‘Ekolojik Köyler’ inşa edeceklerini söyleyen Yurder Şahin, “Bu köylerimiz elektriğini rüzgar gülleri ve güneş panelleriyle kendisi üretecek. Yağmur sularını da çatılardaki birikim noktalarından içme sularına dönüştüreceğiz, 300 metrekare arsası ve 100 metrekare bahçesiyle konforlu yaşam alanları oluşturacağız. Bu proje vatandaşlarımızı depremden uzak tutmak için geliştirdiğimiz bir projedir bir yandan,  dünyadaki yapılanma bu şekilde olmaya başladı ve bizler de dünya standartlarını yakalamak amacıyla bu projeyi ortaya çıkardık. Vatandaşlarımız, şehrin gürültüsünden uzaklaşacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Çiçek, “Gururla söylüyoruz ki, Kayseri aynı zamanda tarım ve turizm şehridir”Önceki Haber

Vali Çiçek, “Gururla söylüyoruz ki, Kays...

Kocasinan'da DEVA Rüzgarı: Kadir Türkmen Esnaf ve Basınla BuluştuSonraki Haber

Kocasinan'da DEVA Rüzgarı: Kadir Türkmen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar