Başkan Çolakbayrakdar, “120 bin metrekare ve 70 bin metrekare alana sahip Kent Park yapacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çolakbayrakdar, “120 bin metrekare ve 70 bin metrekare alana sahip Kent Park yapacağız”
Abone ol
Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni dönemde yapılacak projelerden bahsederek, “120 bin metrekare alanda kurulacak olan yeni bir Kent Park Mithatpaşa Mahallesinde yapılacak. İçinde biyolojik göleti olacak. Bununla birlikte bölgenin çevresini de ciddi manada geliştireceğiz ve bölgeyi geliştirmek, ayağa kaldırmak gerekiyor. Her bir park tematik olacak kimisinde tarihimizi kimisinde kültürümüzü yaşatacağız. 7’den 70’e değer üretecek parklar yapılacak. Yaklaşık 70 bin metrekare alanda da yeni bir Kent Park’ı Zümrüt Mahallesinde kazandıracağız” dedi.

KAYSERİ (1HA – Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni dönemde yapılacak projelerden bahsederek, “120 bin metrekare alanda kurulacak olan yeni bir Kent Park Mithatpaşa Mahallesinde yapılacak. İçinde biyolojik göleti olacak. Bununla birlikte bölgenin çevresini de ciddi manada geliştireceğiz ve bölgeyi geliştirmek, ayağa kaldırmak gerekiyor. Her bir park tematik olacak kimisinde tarihimizi kimisinde kültürümüzü yaşatacağız. 7’den 70’e değer üretecek parklar yapılacak. Yaklaşık 70 bin metrekare alanda da yeni bir Kent Park’ı Zümrüt Mahallesinde kazandıracağız” dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni dönemde Kayseri için hazırladığı projelerini tanıttı. Proje tanıtım toplantısına AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti İl Yönetimi ile Kocasinan Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve MHP Kocasinan ilçe başkanları ve davetliler katıldı.
Başkan Çolakbayrakdar 3 buçuk milyo9n metrekare orman alanı planladıklarını ifade ederek, “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 1 buçuk milyon metrekare park yapmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 200 noktada yapacağımız parklar var. Sadece park yapmakla yetinmeyeceğiz şehrin merkezinde, merkeze yakın noktalarda 3 buçuk milyon metrekare de orman alanı hedefliyoruz. İklim değişikliği ve kuraklıkta yeşillendirme bir faktördür” dedi.


‘ZÜMRÜT VE MİTHATPAŞA MAHALLESİNDEKİ KENT PARK’TA BİYOLOJİK GÖLET İLE TANIŞILACAK’
Çolakbayrakdar, Kent Park projesinden bahsederek, “120 bin metrekare alanda kurulacak olan yeni bir Kent Park Mithatpaşa Mahallesinde yapılacak. İçinde biyolojik göleti olacak. Bununla birlikte bölgenin çevresini de ciddi manada geliştireceğiz ve bölgeyi geliştirmek, ayağa kaldırmak gerekiyor. Her bir park tematik olacak kimisinde tarihimizi kimisinde kültürümüzü yaşatacağız. 7’den 70’e değer üretecek parklar yapılacak. Yaklaşık 70 bin metrekare alanda da yeni bir Kent Park’ı Zümrüt Mahallesinde kazandıracağız. Buranın ana teması yürünebilir Kocasinan; yürünebilecek, oturulabilecek ve nefes alabilinecek mekanların olduğu özellikli bir park olacak. Çocuklarımız için de trafik eğitim parkı yapacağız. Trafikle ilgili sokaklarda kasis yapın diyorlar. Hız kesici bariyerlere ihtiyaç var. Küçük yaşta trafik eğitimi verilirse herhalde zaman içerisinde bu şeylere ihtiyaç kalmaz diye düşünüyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çolakbayrakdar’dan yeni dönemde ‘Köyümde Hayat Var’ projesiÖnceki Haber

Başkan Çolakbayrakdar’dan yeni dönemde ‘...

Talas Belediyesi E-Spor Arenası ve Inovasyon Merkezi açıldıSonraki Haber

Talas Belediyesi E-Spor Arenası ve Inova...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar