SP Talas Belediye Başkan Adayı Toprak’tan ‘Evde Fidan Yetiştiriciliği’ projesi 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SP Talas Belediye Başkan Adayı Toprak’tan ‘Evde Fidan Yetiştiriciliği’ projesi 
Abone ol
‘Evde Fidan Yetiştiriciliği’ projesinden söz eden Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak, “Bu projeyle her haneye 13 bin liraya kadar destek sağlanabilecek. Vatandaşımız balkonun bir köşesinde verdiğimiz tohumları 15-20 santimetreye kadar yetiştirmesini isteyeceğiz. Bu fidanları da ücret dahilinde satın alacağız” dedi. 

 

KAYSERİ (1HA) – ‘Evde Fidan Yetiştiriciliği’ projesinden söz eden Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak, “Bu projeyle her haneye 13 bin liraya kadar destek sağlanabilecek. Vatandaşımız balkonun bir köşesinde verdiğimiz tohumları 15-20 santimetreye kadar yetiştirmesini isteyeceğiz. Bu fidanları da ücret dahilinde satın alacağız” dedi. 

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Kadınlara yönelik projelerini anlatan Toprak, “Talas’ta ev hanımlarının el ürünlerini belediye olarak biz satın alacağız. Bunun ihracatını yapma sözü de veriyoruz. Sadece Kayseri’de satışı yapılmayacak bu el ürünlerinin. Şu anki Pazar yerine ulaşımda biraz sıkıntılı transfer sistemiyle daha iyi bir konuma gelecek. İsteyenler pazarda da ürünlerini satabilecek. Bizim fotoğrafçımız olacak. Ev hanımlarının ürünlerini çekecek. Ardından sisteme yükleyecek. E-ticaret sistemiyle satışı gerçekleşecek. Evde Fidan Yetiştiriciliği adında bir projemiz var. Bu projeyle her haneye 13 bin liraya kadar destek sağlanabilecek. Vatandaşımız balkonun bir köşesinde verdiğimiz tohumları 15-20 santimetreye kadar yetiştirmesini isteyeceğiz. Bu fidanları da ücret dahilinde satın alacağız. Bu proje ciddi manada gelir getirecek. Belediye ihaleyle ağaç veya fidan satın almayacak.biz bu ihtiyacımızı hanım kardeşlerimiz, emeklilerimizin yetiştirdiği fidanları alı Talas’ı yeşillendireceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OSB davası yine ertelendiÖnceki Haber

OSB davası yine ertelendi

Yaralı halde bulunan kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındıSonraki Haber

Yaralı halde bulunan kulaklı orman bayku...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar