SP İl Başkanı Ürkündaş: “Ekonomik sıkıntı, şehrimizde hat safhada hissedilmektedir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SP İl Başkanı Ürkündaş: “Ekonomik sıkıntı, şehrimizde hat safhada hissedilmektedir”
Abone ol
Kayseri’de ekonomik sıkıntının hat safhada hissedildiğini ve açlıktan trafiğe kadar her alanda problem olduğunu iddia eden SP İl Başkanı Nuri Ürkündaş, “Bugün bir çeyrek altın 4 bin 150 liraya, 1 dolar 33 liraya, 1 euro da 36 liraya dayanmış durumda, bu da Türk parasının değerinin sürekli düştüğünü göstermektedir.

Kayseri’de ekonomik sıkıntının hat safhada hissedildiğini ve açlıktan trafiğe kadar her alanda problem olduğunu iddia eden SP İl Başkanı Nuri Ürkündaş, “Bugün bir çeyrek altın 4 bin 150 liraya, 1 dolar 33 liraya, 1 euro da 36 liraya dayanmış durumda, bu da Türk parasının değerinin sürekli düştüğünü göstermektedir. Trafik sorunu zaten herkes tarafından biliniyor, iftar vakti de yaklaştığında iş yerlerinden evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlarımızın çekecekleri sıkıntıyı, Kayseri’nin sokak ve caddelerinde oluşacak yoğunluğu şimdiden görebiliyoruz. Ancak en büyük sıkıntımız ekonomi, bir baba çocuğuna harçlık veremiyor, bir anne çocuğunun beslenme çantasına bir şey koyamıyorsa çocuğun arkadaşları karşısında nasıl bir ruh hali içerisinde olacağını düşünemiyoruz” dedi.
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Siyasi Gündem’ Programına konuk olarak Moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı.
Kayseri’de hat safhada hissedilen bir ekonomik sıkıntı söyleyen Başkan Ürkündaş, “Bugün bir çeyrek altın 4 bin 150 liraya, 1 dolar 33 liraya, 1 euro da 36 liraya dayanmış durumda, bu da Türk parasının değerinin sürekli düştüğünü göstermektedir. Her gün intihar olayları duyuyoruz, geçim sıkıntısından kaynaklı insanların psikolojileri bozuldu. Uyuşturucunun kullanma oranı ilkokul çağlarına kadar düştü, uyuşturucu hususunda emniyetimizin Kayseri’de kayda değer çalışmaları var ama o kadar yaygınlaşmış ki sonu nereye varır diye düşünüyoruz. Yine büyük sıkıntılardan bir tanesi de boşanma, Kayseri muhafazakâr bir şehir ancak boşanmalar hat safhalara ulaştı. Trafik sorunu zaten herkes tarafından biliniyor, iftar vakti de yaklaştığında iş yerlerinden evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlarımızın çekecekleri sıkıntıyı, Kayseri’nin sokak ve caddelerinde oluşacak yoğunluğu şimdiden görebiliyoruz. Ancak en büyük sıkıntımız ekonomi, bir baba çocuğuna harçlık veremiyor, bir anne çocuğunun beslenme çantasına bir şey koyamıyorsa çocuğun arkadaşları karşısında nasıl bir ruh hali içerisinde olacağını düşünemiyoruz. Büyükşehir adayımız sayın Arıkan’ın da bu konu hakkında projeleri mevcut, ilkokul ve ortaokula giden bütün öğrencilerin beslenmesini finanse edeceği bir projesi var. Bütün öğrenciler, tek tip yemek yeme imkânı bulacak veya yiyecek bir şeyi bulunmayan çocuklarımızın okulda daima yiyeceği içeceği olacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan kolileri 279 lira ve 499 lira arasında satılıyorÖnceki Haber

Ramazan kolileri 279 lira ve 499 lira ar...

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, “Genç işsizlik beka sorunudur”Sonraki Haber

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Aday...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar