İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel, oyunu kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel, oyunu kullandı
Abone ol
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, eşiyle birlikte Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda oyunu kullandı. Burada açıklama yapan Yücel, “Her ne olursa olsun sevincimizi seviyeli bir şekilde kutlamamız lazım. Akşam kimseye zarar vermeden bunu atlatıp yani bugün belki 10-15 bin insanla yürüdüğümüz bu yolu yarın 84 milyon Türkiye'yle 1 milyon 400 bin Kayseri’yle devam edeceğiz” dedi.

 

KAYSERİ (1HA) - İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, eşiyle birlikte Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda oyunu kullandı. Burada açıklama yapan Yücel, “Her ne olursa olsun sevincimizi seviyeli bir şekilde kutlamamız lazım. Akşam kimseye zarar vermeden bunu atlatıp yani bugün belki 10-15 bin insanla yürüdüğümüz bu yolu yarın 84 milyon Türkiye'yle 1 milyon 400 bin Kayseri’yle devam edeceğiz” dedi.

Türkiye bir kez daha seçim için sandık başında. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi ülke genelinde devam ediyor. Merkez ilçeler başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nde kimin kazanacağı merakla beklenirken Kayseri adayları ve protokolü oy kullanacakları okullara giderek tercihlerini yaptı. İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ise eşiyle birlikte oyunu Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda kullandı.  Oy kullanmasının ardından açıklama yapan Yücel, “Yaklaşık 3 aydır sahalarda projelerimizi hem hemşehrilerimize hem vatandaşlarımıza anlatmaya gayret ettik; anlatabilme fırsatını verdikleri kadarıyla anlattık. Biliyorsunuz seçim sathında Adalet ve Kalkınma Partisi'nin çok büyük bir alan kapatma ve bize alan bırakmama olaylarıyla mücadele ederken bazı basın mensuplarımız ile projelerimizi sosyal medya üzerinden anlattık. İnşallah bugün de halkın yerel yönetimler başkanını seçtiği bir seçime doğru gidiyoruz. Seçimin sonucunda bir kişi mutlaka kazanacak. Fakat bir şehir kazanacak. Her ne olursa olsun sevincimizi seviyeli bir şekilde kutlamamız lazım. Akşam kimseye zarar vermeden bunu atlatıp yani bugün belki 10-15 bin insanla yürüdüğümüz bu yolu yarın 84 milyon Türkiye'yle 1 milyon 400 bin Kayseri’yle devam edeceğiz. Bu sağduyuyla inşallah akşama kadar sakin dingin tartışmasız bir ortam olması temennisiyle oyumuzu kullandık. Inşallah şehrimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olur. Seçilen başkan biz olursak, şehrimize hizmet edeceğiz, söz verdik. Seçilen başkan başkası olursa da inşallah 5 yıl onun hizmetlerini, anlattığı vaatlerini takip edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaybolan 150 küçükbaş hayvan, sahibine teslim edildiÖnceki Haber

Kaybolan 150 küçükbaş hayvan, sahibine t...

Başkan Üzüm oyunu kullandı Sonraki Haber

Başkan Üzüm oyunu kullandı 

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar