DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Mahzemin halkı lütuf değil hizmet bekliyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Mahzemin halkı lütuf değil hizmet bekliyor”
Abone ol
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, “Dertlerini dinlediğimiz Mahzemin halkı, lütuf değil hizmet bekliyor. Seçmen olarak belediyeden hizmet istemeleri en doğal hakları. Vatandaşların doğalgaz, köstebek yuvasına dönen yollar ve yeni yapılan evlerin elektrik sıkıntısı gibi problemleri var” dedi.

KAYSERİ (1HA) - DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, “Dertlerini dinlediğimiz Mahzemin halkı, lütuf değil hizmet bekliyor. Seçmen olarak belediyeden hizmet istemeleri en doğal hakları. Vatandaşların doğalgaz, köstebek yuvasına dönen yollar ve yeni yapılan evlerin elektrik sıkıntısı gibi problemleri var” dedi.

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına devam ederken Mahzemin mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkmen, “Gittiğimiz her mahallede vatandaşların yıllardır hizmet alamadıkları, problemlerinin çözülmediği yönündeki şikayetlerini dinledik. İktidara mensup belediyeler, yıllardır ilçenin mahallelerini adeta kaderine terk etmişler. Daha önce de söylediğimiz gibi ilçenin kırsal mahalleleri belediye hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamamış” ifadelerini kullandı.

Mahzemin Mahallesinin hizmet alamayan yerlerden biri olduğunu söyleyen Türkmen, “Dertlerini dinlediğimiz Mahzemin halkı, lütuf değil hizmet bekliyor. Seçmen olarak belediyeden hizmet istemeleri en doğal hakları. Vatandaşların doğalgaz, köstebek yuvasına dönen yollar ve yeni yapılan evlerin elektrik sıkıntısı gibi problemleri var. Belediyelerin asli görevlerinin dahi yapılmasında sıkıntı yaşandığını gördük. Biz vatandaşımıza hizmet ve dertlerine deva olabilmek için yola çıktık. Sandıkta bize yetki verildiği takdirde hizmetleri en ücra köşeden başlatacağız. Merkezde ne konfor varsa kırsal mahallelerde bu konfordan payını alacak. DEVA Belediyeciliği vatandaşımızı rahatlatacak” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bayrak, “İlçemizin nüfusu 20 binlere yükselecek”Önceki Haber

Başkan Bayrak, “İlçemizin nüfusu 20 binl...

Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 67 sikke ele geçirildiSonraki Haber

Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 67...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar