BTP Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu’nun Seçim Ofisi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BTP Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu’nun Seçim Ofisi açıldı
Abone ol
BTP Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu’nun Seçim Ofisi açılışı gerçekleştirildi.

KAYSERİ (1HA)- Açılışa BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da katıldı. Açılış programında; seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeler hakkında konuşan Torcu, “Erciyes, ülkemizin kış turizminde en önemli ilk 3 yer arasında yer alıyor. O kadar turist ve ziyaretçi gelirken Talas’ın bir kuruş geliri var mı? Böyle bir ganimet yok sayılamaz, bizler geldiğimiz zaman Talas Belediyesi’ne ait oteller yapacağız, Ali Dağı’nın eteklerine bungalov evler inşa edeceğiz. Mevlana Mahallemizin üst taraflarındaki dağlık alanlara besi çiftlikleri kuracağız. Et ve yumurta üretimini artıracağız ve üniversitelerimizde veterinerlik, tarım ve hayvancılık ile ilgili eğitim gören öğrencilerimiz burada staj yapabilecekler” dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu’nun Seçim Ofisi açılışı, BTP Genel Başkan Hüseyin Baş, BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, BTP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Battal Çetine, BTP İl Başkanı Rüştü Karataş ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.
BTP’nin hem Kayseri’de hem de ülke genelinde bugünden itibaren büyüyeceğini söyleyen Başkan Hüseyin Baş, “Bizler sessiz kaldıkça Türkiye satılıyor, bu yüzden Bağımsız Türkiye Partililer olarak asla susmayacağız. Bizler milletin vicdanı, sağ duyusu olacağız ve milletimizin şanlı tarihini hatırlatanlar olmak için yolda olacağız” dedi.
‘BTP ADAYLARI, TEMİZ SİYASETİN SEMBOLÜDÜR’
Bağımsız Türkiye Partisi belediye başkan adaylarının temiz bir siyasetin sembolü olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Önder, “Siyasetin içerisindekiler rant elde etmek için siyaset yapıyor,  bu nedenle siyaset kirlendi. Bizler ülkedeki bütün adaylarımızı biliyoruz, BTP’nin adayları temizliğin sembolüdür. Kirli siyasetten, rant düzeninden kurtulmak ve temiz siyaseti başlatmak istiyorsak BTP adaylarıyla birlikte olacağız ve destek vereceğiz” diye konuştu.
‘MADENLER YABANCILAR PEŞKEŞ ÇEKİLDİ’
Kayseri’nin sanayi şehri olmasının yanı sıra hem tarım hem de madencilik şehri olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çetine, “Yönetimde bulunanlar yeraltı madenlerimizin tamamını yabancılara peşkeş çektiler, yerüstü topraklarının da tamamını sattılar. Kayseri’de toplamda 4 tane altın madeni var, bizler kazandığımız takdirde bütün kaynaklarımızı halkımızın refahı için kullanacağız, paylaşacağız. Kayseri’de bir tek aç, yoksul insan bırakmayacağız, hayvanlar dahi aç kalmayacak” şeklinde konuştu.
Seçildiği takdirde hayata geçirecekleri projelerden bahseden Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu, “Erciyes, ülkemizin kış turizminde en önemli ilk 3 yer arasında yer alıyor. O kadar turist ve ziyaretçi gelirken Talas’ın bir kuruş geliri var mı? Böyle bir ganimet yok sayılamaz, bizler geldiğimiz zaman Talas Belediyesi’ne ait oteller yapacağız, Ali Dağı’nın eteklerine bungalov evler inşa edeceğiz. YKS, LGS’ye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz dershane hizmeti vereceğiz, Mevlana Mahallemizin üst taraflarındaki dağlık alanlara besi çiftlikleri kuracağız. Et ve yumurta üretimini artıracağız ve üniversitelerimizde veterinerlik, tarım ve hayvancılık ile ilgili eğitim gören öğrencilerimiz burada staj yapabilecekler. Hem iş gücümüzü artıracağız hem de 120 liraya satılan yumurtayı 50 liraya, 500 liraya satılan kırmızı etin kilosunu 300 liraya verebileceğiz. Malatya yolu üzerinde bulunan atıl Başakpınar Sanayi Bölgesi’ni de aktif hale getireceğiz, fabrikalar açacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
INOVDER Yeni Dernek Binası açıldıÖnceki Haber

INOVDER Yeni Dernek Binası açıldı

Esnaf Çakmak, “Vatandaş kuruyemiş porsiyonunu küçülttü”Sonraki Haber

Esnaf Çakmak, “Vatandaş kuruyemiş porsiy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar