Başkan Fatih Üzüm: “Seçimlerde kayıp yaşasak dahi ittifakımız sürecek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fatih Üzüm: “Seçimlerde kayıp yaşasak dahi ittifakımız sürecek”
Abone ol
Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın 16 ilçe ve büyükşehirde herhangi bir kaybı oldu takdirde Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğinin bozulmayacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, “Seçim stratejisini beraber konuşuyoruz, gidişatı beraber yorumluyor ve beraber müdahale ediyoruz.

KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın 16 ilçe ve büyükşehirde herhangi bir kaybı oldu takdirde Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğinin bozulmayacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, “Seçim stratejisini beraber konuşuyoruz, gidişatı beraber yorumluyor ve beraber müdahale ediyoruz. Sonuçta kayıp ve kazancımız birlikte oluyor, iki taraf da elinden gelenin en iyisini yaptığının farkında, herkes elini taşın altına koyduğu müddetçe bir problem yok. Seçimlerde eğer ki bir kaybımız olursa da kısmet diyeceğiz” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.
16 ilçe ve büyükşehir arasından belediyelerin kaybedilmesinin Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliği hususunda sorun teşkil etmeyeceğini belirten Başkan Fatih Üzüm, “Yeri geldiğinde, ihtiyaç duyulduğunda her daim karşılıklı olarak birbirimizi destekliyoruz. Seçim stratejisini beraber konuşuyoruz, gidişatı beraber yorumluyor ve beraber müdahale ediyoruz. Sonuçta kayıp ve kazancımız birlikte oluyor, iki taraf da elinden gelenin en iyisini yaptığının farkında, ancak istişare yapmaktan uzaklaşırsak sıkıntı olabilir. Herkes elini taşın altına koyduğu müddetçe bir problem yok. Seçimlerde eğer ki bir kaybımız olursa da kısmet diyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası ve Erciyes Kış Festivali emniyet tedbirleri ile sorunsuz şekilde sonlandıÖnceki Haber

Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası ve Erc...

İl Başkanı Fatih Üzüm, Akkışla’da Konuştu: “Rekor oy bekliyorum, rekor oy”Sonraki Haber

İl Başkanı Fatih Üzüm, Akkışla’da Konuşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar