‘Ali Naibi ve Hikmet Karaman’ın İstifası’ Açıklamaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Ali Naibi ve Hikmet Karaman’ın İstifası’ Açıklamaları
Abone ol
KAYSERİ (BGC) - Süper Lig takımlarından Kayserispor’da Genel Menejer Ali Naibi’nin istifasıyla ilgili açıklama yapıldı. Bu arada teknik direktör Hikmet Karaman’ın da Karagümrük maçı sonrası yönetime istifasını sunduğu ortaya çıktı. 

Kayserispor As Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.  Kayserispor As Başkanı Ali Çamlı basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Ne yaparsak yapalım bu işi para olmadan bu iş olmaz. Berna Gözbaşı'nın verdiği parayı verenin elini ayağını öperim. İlk hafta Yalçın Koşukavak'ı gönderdik. Süper Lig'de Yalçın hoca ile gidemeyeceğimize inandığımız için yolları ayırdık. Dün de Ali Naibi ile yolları ayırdık. Onun yönetme işlev anlayışı farklı bizimki farklı. Örneğin 'Ben Ali Naibi'ye  24 saat kulüpte olacaksın' diyorum, O 'ben kulüpte olmadan da yönetirim' diyor. Ali Naibi ile yolları ben ayırdım. Ne başkan ne hoca müdahil olmadı" diye konuştu. 
'ALİ KARİMİ GELDİĞİNDE SAKATMIŞ'
Futbolcu Ali Karimi ile de ilgili konuşan Çamlı, “Ali Karimi geldiğinde sakatmış, ameliyat olması lazımmış. Hemen sözleşmesini fesh ettik. 'Devre arasına kadar tedavi ol. Teknik heyet bizde oynayabilir derse yeniden sözleşme yaparız' dedik. Ali Naibi kulüpte kalıyor, küfür yiyoruz. Kulüpte kalmıyor küfür yiyoruz. Yeniyoruz küfür yiyoruz, yeniliyoruz küfür yiyoruz. Bu işi bizden daha iyi yapacak birileri varsa buyursun. Kayserispor bizde hastalık olmuş. Kulüpte herhangi bir problem yok. Bugün basın toplantısına Berna Gözbaşı da katılacaktı ama tansiyon sorunu nedeniyle katılamadı" ifadesinde bulundu. 
Fernandes ile ilgili gelen soru üzerine Ali Çamlı, "Ali Naibi ve Fernandes ile 2 saat konuştuk. Gençlerbirliği ile oynanan hazırlık maçında oyundan alındığı için ettiği küfürleri duymanız lazımdı. Kendi kendine ediyor "dedi. 
HİKMET KARAMAN: ÖNCELİKLE AMACIMIZ LİGİ DÜŞME POTASINDAN UZAKTA BİTİRMEK
Kayserispor Recep Mamur Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Öncelikle amacımız ligi düşme potasından uzakta bitirmek. Daha sonra hedef değişir" dedi.
Basın toplantısında açıklamalarına Fernandes konusu ile başlayan Hikmet Karaman, "Geldiğimde Fernandes ile konuştum 'sakatım Portekiz'e gitmek istiyorum' dedi. Gönderdim, gelişini bir kaç hafta erteledi. Trabzonspor maçına 11’e alıp kazanmaya gittim. Ama daha sonra Gençlerbirliği maçında Portekiz'ce bir şey demiş bilmiyorum. İlk etapta amacımız ligi düşme potasından uzakta bitirmek. Daha sonra hedef değişir. İlk 10 ya da ilk 8 olur. Amacımız mevcut kadro ile bu takımı en iyi şekilde oynayabilmek. Oynamayan her oyuncu rahatsızdır. Altay maçından sonra Adana Demirspor maçına 7 kişi farklı futbolcu ile çıktım. 11 maç 15 puan. İlk devreyi düşme potasının üstünde bitirip sonra devre arsı kulübe rapor vermek. Başarı Kayserispor'un tabeladaki yeri ile ölçülür" diye konuştu. 
"FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINDAN SONRA İSTİFAMI VERDİM"
Kayserispor'un Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik sonuçla mağlup ettiği karşılaşma sonrası taraftar tarafından istifaya davet edilen Hikmet Karaman’ın yönetime istifasını sunduğu da ortaya çıktı. Karaman konuyla ilgili açıklamasında; "Taraftar bir kulübün her şeyidir. Benim taraftarla bir sorunum yok. Fatih Karagümrük maçından sonra taraftarın yanına kadar gittim bunu herkes yapamaz. Mesajı almıştım içeri gidip istifamı verdim, kabul edilmedi. Fenerbahçe maçından sonra da gidebilirim dedim. Benim taraftarla problemim olması mümkün değil. Ha dışarıdan biri bir şey yapar o da ayrı" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Develi'de “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” EtkinliğiÖnceki Haber

Develi'de “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes”...

Bir Hareketine Bakar HayatSonraki Haber

Bir Hareketine Bakar Hayat

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar