Yemlee Reklam Sistemi

Zafer Partisi Kayseri’de 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi Kayseri’de 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi
Abone ol
KAYSERİ (1HA)- Zafer Partisi İl Başkanlığı, 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi. 10 ay önce kurulan Zafer Partisi, böylelikle Kayseri’de ilk kongresini yapmış oldu.

Zafer Partisi, Melikgazi Kültür Merkezi Tiyatro salonunda 1. Olağan İl Kongresini yaptı. 10 ay önce kurulan Zafer Partisinin ilk Olağan Kongresine, Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş, Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç, Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, Adalet Partisi Kayseri İl Başkanı, Saadet Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı, Kayseri Zafer Partisi İlçe Başkanları, Kayseri Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Murat Develioğlu ve vatandaşlar katıldı.
Kongre, Suriyeli ve Afgan mültecilere karşı saz eşliğinde okunan türkü ile başladı. Kongre başlangıcında konuşan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş, 8 milyon küsuru aşan mültecilerin sabıka kaydına bile bakınmadan ülkeye alındığını ifade etti. Altuntaş, “Biz ülkemizi kimseyle paylaşmayacağız. Gerçekliği sunan ve haykıran tek parti zafer partisidir. Zafer partisi bu ülkenin havasına suyuna sahip çıkan, Atatürk’ün öncülüğünde ilerleyen tek partidir. Sevgili gençler, sizin gözünüzden bakınca değer görmeme işsizlik, Kyk borcu gibi olumsuzluklar mevcut. Sizler bizim geleceğimizsiniz asla ümitsiz olmayın, bizler sizin için çalışacağımızın sözünü hepinizin önünde söz veriyoruz.” dedi.
Divan Başkanı Seyit Yücel ise yaptığı konuşmada, Zafer Partisinin asıl kuruluş amacının başlangıçta sığınmacılar olduğunu belirtti. Yücel, “Biz geçmişte siyasetin içinde olan insanlarız, niye Zafer Partisini kurduk? Ana konumuz sığınmacılardı, Sayın Ümit Özdağ’ın öncülüğünde yaptığımız araştırmalarda resmen bir örtülü istila olduğunu başkanımız dile getirdi, kitabında bahsetti. Sade ve bir konu üzerinde parti kurulmaz sığınmacıların dışında da ekonomi, tarım, emniyet gibi müthiş bir program hazırladık” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Önce eski eşini sonrası eşinin arkadaşını vurduÖnceki Haber

Önce eski eşini sonrası eşinin arkadaşın...

Uzman Dr. Doğan: “Diz ağrıları hastanın yaşına, mesleğine ve hastalık grubuna göre değişiklik gösterir”Sonraki Haber

Uzman Dr. Doğan: “Diz ağrıları hastanın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar