Yemlee Reklam Sistemi

Yahyalı Belediyesi ve KASKİden yatırım toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yahyalı Belediyesi ve KASKİden yatırım toplantısı
Abone ol
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (KASKİ) GENEL MÜDÜRÜ DOÇ. DR. ÖZGÜR ÖZDEMİR, YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK İLE BİRLİKTE İLÇEYE 2020 YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLDİĞİ VE 2021 YILINDA YAPILACAK YATIRIMLARIN BELİRLENDİĞİ TOPLANTI DÜZENLEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte ilçeye 2020 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve 2021 yılında yapılacak yatırımların belirlendiği toplantı düzenledi.

 

Belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kayar, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Abdullah Eren, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Ufuk Sekmen, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Erol Aykar, Abone İşleri Daire Başkanı Mustafa Türkmen, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

 

 

KASKİ tarafından Yahyalı’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımları slâytlar eşliğinde anlatan KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir; “Biz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’ın önderliğinde tüm ilçelerimize ekibimizle beraber gidip, 2021 yılının yatırım programını konuşuyoruz. Bizim ilçelerde gördüğümüz ihtiyaçları masaya yatırıyor ve ilçelerden gelen talepleri alıyoruz. Bu şekilde 2021 yılını planlıyoruz.” diye konuştu.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere tüm ekibine ve özelliklede bugün ilçemize gelip hem 2020 yılını hem de 2021 yılını değerlendirdiğimiz KASKİ Genel Müdürümüz, genel müdür yardımcımız ve daire başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar ilçelere giderek Belediye Başkanlarımıza hem yapılan çalışmaları hem de yapılacak çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıyorlar. Bu gerçekten çok güzel bir uygulama. KASKİ’miz emin ellerde. Merkezde olduğu gibi kırsalda ve ilçelerimizde ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapıyorlar. 2020 yılında hem ana arterimizde hem de kırsal mahallelerimizde birçok güzel çalışmaya imza attılar. 2020 ve önceki yıllarda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etmek isterim. İnşallah 2021 yılında da 3 milyon TL’lik bir yatırımı ilçemize kazandıracaklar. 2021 yılı KASKİ’miz ve Yahyalı’mız açısından dolu dolu hizmetlerin olacağı bir yıl olacak. Bu vesile ile bir kez daha hem Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve KASKİ genel müdürümüze ve ekibine yürekten teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Palancıoğlu, birim müdürleriyle 1 yılı değerlendirdiÖnceki Haber

Başkan Palancıoğlu, birim müdürleriyle 1...

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan “Birleşik Krallıkla İmzalanan, Serbest Ticaret Anlaşması Tarihi Bir AdımdırSonraki Haber

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar