Yemlee Reklam Sistemi

Vali Günaydın: “Kahraman gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bütün imkânlarımız ile yanlarında olmaya devam edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Günaydın: “Kahraman gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bütün imkânlarımız ile yanlarında olmaya devam edeceğiz”
Abone ol
KAYSERİ VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJINDA, “KAHRAMAN GAZİLERİMİZİN BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ BÜTÜN İMKÂNLARIMIZ İLE YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kahraman gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bütün imkânlarımız ile yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Günaydın mesajında şunları belirtti:


“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e "gazilik" unvanı ile "mareşal" rütbesinin verilişinin 100. yıl dönümünü ve kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü hep birlikte idrak ediyoruz. Vatanımız, bayrağımız, ezanımız, bağımsızlığımız ve mukaddes değerlerimiz uğruna çıkılan yolda geri dönmeyi düşünmeyen kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz bu cennet vatanımızın gerçek sahipleridirler. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir şerefle görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız, aziz şehitlerimizle birlikte gurur kaynağımız, vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun simge ve zirve isimleri olmuşlardır. Bizler, kalbimizin en müstesna yerine konumlandırdığımız aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlıklarını, kahramanlıklarını sonsuza kadar unutamayacağız. Onlarla ne kadar gurur duysak, kahramanlıklarıyla ne kadar övünsek azdır. Uğruna büyük bedeller ödediğimiz cennet vatanımız, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Bu mukaddes mirası canımız pahasına korumak, şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcumuzdur. Gaziler günü vesilesiyle bir kez daha hatırlatmak isterim ki; aziz şehitlerimizin fedakâr yakınlarının ve kahraman gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bütün imkânlarımız ile yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve vefat eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize ve değerli ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SP Gençlik Kollarından yurt açıklamasıÖnceki Haber

SP Gençlik Kollarından yurt açıklaması

DKMP ekipleri öğrencilerin yüzünü güldürdüSonraki Haber

DKMP ekipleri öğrencilerin yüzünü güldür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar