Taş Mektepli Öğretmenler Öğretmenler Gününü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taş Mektepli Öğretmenler Öğretmenler Gününü Kutladı
Abone ol
KAYSERİ, (BGC- ÖZEL HABER)- Kayseri’de Taş Mektep emekli öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen programda bir araya geldi.

Emekli öğretmenler Nurşen Özdamar ve Yusuf Özmerdivenli, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 
Kayseri’de 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Melikgazi Belediyesi Kültür Müdürlüğü Salonun da program düzenlendi. Düzenlenen programa katılan eski Taş Mektep Öğretmenlerinden Nurşen Özdamar ve Yusuf Özmerdivenli program öncesi konuşma yaptı. Programa katılmaktan mutlu olduklarını ifade eden emekli öğretmenler, öğretmenler gününü kutladı. Taş Mektepli Öğretmen Nurşen Özdamar, Taş Mektep de öğretmenlik yapmanın gurur verici olduğuna değindi. Özdamarlı, “Kayseri lisesinde en uzun görev yapan bir öğretmenim. Kayseri lisesi çok güzel bir liseydi. Bütün gençliğim orada geçti. Bütün cumhurbaşkanı, Milli Savunma bakanı benim öğrencimdi. Valla ben Kayseri Lisesinde olmaktan çok mutlu oldum. Ben esasen Kayseri'ye ilk defa liseye dâhil olduğum zaman geldim. Ama buradan ayrılamadım. Çünkü çok eski, şerefli bir lise yetiştirdiği öğrenciler çok iyi yerlerde. Halen bu durumunu muhafaza ediyor. Her sene öğretmenler günümüzü bir yerlerde kutluyoruz. Ama pandemi nedeniyle geçen sene kutlayamadık. Bu sene kutlanmasına Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu vesile oldu. Ve dernekle birlikte bizi bir araya getirdi. Mutluyuz” dedi.
Taş Mektep de hem öğrencilik hem de öğretmenlik yapan Yusuf Özmerdivenli, “Kayseri Lisesi mezunuyum. Kısmetmiş kendi okuduğumuz okula atanmak. Orada görev yaptım ve oradan emekli oldum. Emekli fizik öğretmeniyim. Sıradan öğretmenlik yapmadım. Kayseri Üniversitesi 100. Yıl belgeselini çıkardım. Kayseri Lisesi yıllıklarını çıkardım. Geçmişle geleceğin bağlantısı oluşturduk. Tarif edilemez o anı yaşamak lazım. Gerçekten çok duygusal bir gün. Kayseri Lisesi’nin merdivenlerinde koşuşturdum. Şimdi ise idareci olarak görev yapmaktayım. Yaşamak lazım anlatmak için. Taş mektep Kayseri Mezunları olarak diğer öğretmenlerle bir araya getirerek bu programı düzenlemişler. Mutluyuz ve bu fırsatları değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
100 Yıl Sonra Temsili Diploma Töreni Önceki Haber

100 Yıl Sonra Temsili Diploma Töreni 

İl Müdürü Kabakcı, Futbolcularla BuluştuSonraki Haber

İl Müdürü Kabakcı, Futbolcularla Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar