Talas’ta ‘Bina Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talas’ta ‘Bina Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ açıldı
Abone ol
Talas Belediyesi’nin desteğiyle bir süre önce kurulan Bina Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bina görevlilerinin korona ve deprem gibi olağanüstü durumlarda bile görevinin başında olduğunu söyledi. 

 

KAYSERİ (1HA) - Talas Belediyesi’nin desteğiyle bir süre önce kurulan Bina Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bina görevlilerinin korona ve deprem gibi olağanüstü durumlarda bile görevinin başında olduğunu söyledi. 

Mevlana Mahallesi Anayurt Caddesi üzerinde yer alan dernek önünde yapılan açılış programına, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, “Bina görevlileri derneğimizin kurulması gerçekten güzel bir gelişme. Talas’ta bu ilk olan bir durum. Mustafa Yalçın Başkanımız ilkleri yapmayı sever. İnşallah bu derneğin çalışmaları Kayseri’ye ve Talas’a hayırlar getirir. Biliyorsunuz 28 Mayıs’ta bir seçim daha var inşallah bu seçim ülkemiz için hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı. 

“BİNA GÖREVLİLERİ HER KOŞULDA GÖREVDE”

Daha sonra kürsüye gelen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, da sözlerine hem kendi haklarını savunmak hem de daha iyi hizmet üretebilmek için böyle bir adım atmalarından dolayı bina görevlilerini tebrik ederek başladı.  Bina görevlilerinin fedakarca çalıştıklarını söyleyen Başkan Yalçın, “Bina görevlilerimize ayrıca teşekkürüm var, korona döneminde herkes evine kapandı bina görevlilerimiz görevinin başındaydı. Depremde de bina görevlileri yine görevlerinin başındaydı. Bina görevlilerimiz bizim en iyi yardımcımız. Bütün arkadaşlarıma Allah kolaylık versin diyorum” şeklinde konuştu. 

Dernek Başkanı Erkan Aydın da, “Bundan yaklaşık 6 ay önce 30 bina görevlisi olarak bir araya geldik. Bu konuda istişare yaptık ve dernek kurmaya karar verdik. Sonra da destek için Mustafa Yalçın başkanımız ile görüştük. Çok büyük katkıları oldu. Ne zaman kapısını çalsak bize kapısını açan ve maddi manevi yardımını esirgemeyen Başkan Yalçın’a çok teşekkür ediyorum. Bizim fahri başkanımız oldu” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Erkan Aydın tarafından Başkan Yalçın’a teşekkür plaketi takdim edildi ve dua edilerek derneğin açılış kurdelesi kesildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Talas’ta işletmelerde seçim günü mesai düzenlemesiÖnceki Haber

Talas’ta işletmelerde seçim günü mesai d...

Anne ile 2 çocuğu 12. kattan düşerek hayatını kaybettiSonraki Haber

Anne ile 2 çocuğu 12. kattan düşerek hay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar