Yemlee Reklam Sistemi

MHP Milletvekili Baki Ersoy: “Ekonomik Problemleri Çözecek Olan Mevcut İktidar Cumhur İttifakıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Milletvekili Baki Ersoy: “Ekonomik Problemleri Çözecek Olan Mevcut İktidar Cumhur İttifakıdır”
Abone ol
KAYSERİ,(BGC)- Kayseri’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından ‘Adım Adım Anadolu programı düzenlendi. Programda açıklamalarda bulunan MHP Milletvekili Baki Ersoy, “Herkesin ekonomik olarak problemi var, biz biliyoruz. Bu problemleri çözecek olan mevcut iktidar Cumhur ittifakıdır” dedi. 

MHP tarafından düzenlenen ‘Adım Adım Anadolu’ programına MHP milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Murat Yibur ve MHP ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programda konuşan MHP Milletvekili Baki Ersoy yaşanan ekonomik sıkıntılara değinerek, “Hepimiz biliyoruz ki Türkiye zor süreçlerden geçiyor. Zaten coğrafyamız gereği bu süreçlere alışkın bir ülkeyiz. Ancak bugün gelinen noktada inanın gerçekten bir kurtuluş savaşı. Atmosferinde gerçekleşen bir durum var. Ben bunu şöyle ifade etmek istiyorum; biliyorsunuz 20 Ekim tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonumuz da bütçe görüşmelerimiz başladı. Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olarak eksiksiz bir şekilde bütün çalışmalara katıldım. 20 Ekim’den bugüne 38 gün boyunca, dün gece saat 01.30’a kadar 225 kamu idaresinin bütçesi 198 Sayıştay raporu görüşüldü. 2022 yılı bütçesi bağlandı. Aramızda OSB Başkanımız, Şeker Fabrikası Başkanı, Ziraat Odası Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, temsilciler var. Herkesin ekonomik olarak problemi var, biz biliyoruz. Bu problemleri çözecek olan mevcut iktidar Cumhur ittifakıdır” diye konuştu.

‘BÖLÜCÜLERE FIRSAT VERMEMELİYİZ’

Türkiye başka yere doğru gidiyor algısının yapıldığı söyleyen Ersoy, “Türkiye sanki kötü yönetiliyor. Bunlara tepki gösteriyorsunuz ve sandık istiyorsunuz. Defalarca sandık geldi, milletimiz oy verdi.  Ancak milletimizin kabul ettiği Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine de yine tırnak içinde söylüyorum, bazı müzakerelerde muhalefet milletvekillerimiz diyor ki, ‘Bu sistem olmadı, tutmadı’ gibi şeyler söyleyerek algı yapmaya çalışıyorlar. Bakın çok kıymetli misafirlerimiz bu sistem tuttu. Bunların sıkıntısı şu, bugün Türkiye’de terörle mücadele inanılmaz etkin bir şekilde yapılıyor. Yurtiçinde neredeyse   terörist sayısı sıfır noktasına geldi. Askerlerimize işgalci diyenler müzakerelerde Kürdistan, Kürt illeri diye üzerine basa basa konuşanlar başka bir hedefe doğru gidiyor. Bunların derdi bizim Cumhur ittifakımızdan kazanımlarımızı örterek, başka hedeflere doğru gitmek. Biz problemlerimizi bu şekilde oturarak konuşuruz, burası bir aile. Hiç kimsenin kimseden bir farkı yok. Bizi ayrıştırmaya çalışıyorlar. Bölücü bir dil kullanmaya çalışıyorlar. Bunlara da müsaade etmememiz gerekiyor. Bu vatan hepimizin. Ben inanıyorum ki bu vatan için bu salondaki herkes gözünü kırpmadan canını ortaya koyabilecek insanlar. Bu karakterde şerefli, onurlu insanlar. Biz şunu net görmeliyiz, evet Türkiye’de belli başlı sosyal, siyasi, ekonomik problemler olabilir ama biz bunları hep beraber aşabiliriz. Bu bölücülere fırsat vermemeliyiz” dedi.

Cumhur ittifakının kazanımlarına da değinen MHP Milletvekili Baki Ersoy, “Beş kazanımımızın altını çizmek istiyorum. Benim için çok önemli, sizler içinde önemli olduğunu biliyorum. Bugün Cumhur ittifakıyla terör sıfır noktasına geldi. Bugün Azerbaycan Karabağ’da Türk bayrağı dalgalanıyor Allah’a çok şükür olsun. Ayasofya Batı’nın tüm oyunlarına rağmen çok şükür ibadete açıldı. Bunun yanında Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’ de ki kazanımlarımız inşallah geleceğimize yön verecektir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KTB Başkanı Bağlamış: “Üretecek Dermanımız Kalmadı”Önceki Haber

KTB Başkanı Bağlamış: “Üretecek Dermanım...

Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: 14 GözaltıSonraki Haber

Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: 14 G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar