Mektupla gelen çay davetine sürpriz karşılık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mektupla gelen çay davetine sürpriz karşılık
Abone ol
KAYSERİ (1HA) – Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kendisine mektup yazarak evlerine çay içmeye davet eden çocuklara sürpriz ziyarette bulunarak onlara hediyeler verdi.

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’ye atandığı ilk günden itibaren vatandaşların sevgisini kazandı. Özellikle kentin tanıtılması ve turistik mekanların güzelleştirilmesi anlamında girişimleriyle öne çıkan Çiçek, sosyal ilişkilere de büyük önem verdi. Sık sık sokak gezileri yapan ve esnafların dertlerini dinleyen Çiçek, evlere sürpriz ziyaretler de yaptı. Son olarak kendisine mektup yazarak evlerine davet eden kardeşlere sürpriz ziyarette bulundu. Aile tarafından karşılanan Çiçek, çocuklarla yakından ilgilendi, onlara çeşitli hediyeler verdi. Minikler de, Çiçek’e odalarını gezdirerek, oyuncaklarını ve ders çalışma ortamlarını gösterdi.     

 

Çiçek’in sosyal medya hesabından da paylaştığı sürpriz ziyaret, çay ikramıyla sona erdi. Aile, Vali Çiçek’in evlerine gelmesinden onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederken, Vali Çiçek de çocuklara derslerinde başarı diledi. 

 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in daha önce de benzer şekilde 5 aileye sürpriz ziyarette bulunduğu öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye ekonomisi yılın 3’üncü çeyreğinde büyüdüÖnceki Haber

Türkiye ekonomisi yılın 3’üncü çeyreğind...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar