Yemlee Reklam Sistemi

FETÖ/PDY üyesi olmakla yargılanan karı-kocaya 6şar yıl 3er ay hapis

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ/PDY üyesi olmakla yargılanan karı-kocaya 6şar yıl 3er ay hapis
Abone ol
KAYSERİ’DE ÖRGÜTÜN İLETİŞİM AĞI BYLOCK KULLANDIĞI TESPİT EDİLEN, ÖRGÜTÜN REKLAM AYAĞI ZAMAN GAZETESİNİN KAPATILMASINA KARŞI GERÇEKLEŞTİRİLEN PROTESTOLARA KATILAN VE SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAKLA YARGILANAN İHRAÇ ÖĞRETMEN VE BİLGİSAYAR PROGRAMCISI KARI-KOCAYA 6’ŞAR YIL 3’ER AY HAPİS CEZASI VERİLDİ.

Kayseri’de FETÖ/PDY’nin iletişim ağı bylock kullandığı tespit edilen, örgütün reklam ayağı Zaman Gazetesinin kapatılmasına karşı gerçekleştirilen protestolara katılan ve silahlı terör örgütü örgütüne üye olmakla yargılanan ihraç öğretmen ve bilgisayar programcısı karı-kocaya 6’şar yıl 3’er ay hapis cezası verildi.


Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya R.S. ve eşi N.S. Balıkesir Adalet Sarayı’ndan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, sanıkların avukatı da duruşmada hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı, sanıkların ikisinin de bylock kullanıldığını tespit edildiğini ve sanıklardan R.S.’nin de Zaman gazetesinin kapatılmasına karşı çıkan örgüt üyeleri ile birlikte propagandaya karıştığını söyleyerek, sanıklar R.S. ve N.S.’nin ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan cezalandırılması yönünde mütalaa verdi.


Sanıklar R.S. ve N.S. bylock kullandıkları ile ilgili soruya ise, bylocka kendilerini başkasının eklediğini ve suçlamayı kabul etmediklerini söyleyerek, beraatlerini talep etti. Zaman gazetesinin lehine protestolara katılan R.S. ise kendini, “Bir arkadaşım ile yolda yürüyordum. Birden kendimizi bir kalabalığın içinde bulduk” dedi.


Mahkeme heyeti, tutuksuz sanıklar “R.S. ve N.S.’ye ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan 6’şar yıl 4’er ay hapis cezası verilmesine hükmetti.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi 12. Dönem mezunlarını verdiÖnceki Haber

ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi 12. Dönem me...

Kedisini veterinere götüren genç kadın, aracı ile takla attıSonraki Haber

Kedisini veterinere götüren genç kadın,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar