Yemlee Reklam Sistemi

CHP’li Seyit Torun: “Kayseri Halkının Ayağına Gideceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Seyit Torun: “Kayseri Halkının Ayağına Gideceğiz”
Abone ol
KAYSERİ, (BGC)- Cumhuriyet Halk Partisi’nden(CHP) Kayseri çıkarması… Kayseri’de CHP’li belediye başkanlarıyla çalıştay yapacak olan CHP heyeti, esnafın sorunlarını dinleyerek çözü önerilerini anlatacak. 

 

 

Aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da olduğu CHP’li 215 Belediye Başkanı Kayseri’de. Başkanlar kentte esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Heyet, bir otelde basın toplantısı düzenledi. Burada konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kayseri’de çalıştay düzenleyeceklerini ve vatandaşlarla görüşeceklerini anlattı.  

Kayseri çalıştayına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağını aktaran Torun, “Genel Başkanımız başkanlığında tüm belediye başkanlarımızla Kayseri'de bir araya geliyoruz. Öncelikle ülkemizin tarihsel, kültürel ve ekonomik anlamda en önemli şehirlerinden biri olan Kayseri'de olmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Biz Kayseri'ye sadece bir toplantı düzenleyip ayrılmak için gelmedik. Belediye Başkanlarımızla bugün şehrimizin 16 ilçesinde sahaya çıkacak, vatandaşlarımızla birlikte bir araya geleceğiz. Akkışla, Develi, Bünyan, Hacılar, Felahiye, İncesu, Melikgazi, Kocasinan, Pınarbaşı, Özvatan, Sarız, Sarıoğlan, Tomarza, Talas, Yeşilhisar ve Yahyalı ilçelerinde vatandaşlarımızla buluşacağız. Kayseri halkının ayağına gideceğiz, elini sıkacağız, derdini dinleyip çözüm önerilerimizi anlatacağız. Özetlemek gerekirse bu çalıştayımızda yerel seçimlerden bugüne kadar geçen sürede neler yaptığımızı ele alacak ve bundan sonraki yol haritamızı ortaya koyacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak temel amacımız, belediyelerimizin başarılı hizmetlerini arttırmak ve bir vatandaşımızın daha derdine derman olmaktır” diye konuştu. 

CHP’li başkanlar daha sonra, 5 yıl önce yaşanan terör saldırısında 15 askerin şehit olduğu yerde anma programı gerçekleştirdi. Heyet, Melikgazi, Talas ve Kocasinan ilçelerinde esnaf ziyaretlerini sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortaokulda Bilim FuarıÖnceki Haber

Ortaokulda Bilim Fuarı

Yeşilhisar’da KADES AnlatıldıSonraki Haber

Yeşilhisar’da KADES Anlatıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar