Celal Temizsoy, AK Parti Milletvekili aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Celal Temizsoy, AK Parti Milletvekili aday adayı oldu
Abone ol
Fermina Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Temizsoy, AK Parti Kayseri Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Temizsoy, “Sanayicinin, sektörün, ihracatın eksiklerini meclise taşımak, teknolojik alanda yatırım yapmak istiyoruz” dedi.

 

KAYSERİ (1HA) – Fermina Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Temizsoy, AK Parti Kayseri Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Temizsoy, “Sanayicinin, sektörün, ihracatın eksiklerini meclise taşımak, teknolojik alanda yatırım yapmak istiyoruz” dedi.

Siyasi partilerde, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği Seçimleri hareketliliği yaşanıyor. Fermina Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Temizsoy, AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Neden aday adayı olduğunu anlatan Temizsoy, “Sanayiciyiz, yıllardır sektörde hizmet veriyoruz. İstihdam ediyor, ihracat yapıyoruz. Ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Sanayicimizin isteklerine çözüm bulmak için halkın içerisinden gelen bir firma olmamız sebebiyle halkımızın ve sanayicimizin isteklerini meclise taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZYILINDA DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’
İhracat yapan, teknoloji üreten bir ülke olmayı hedeflediklerini belirten Temizsoy, “1 milyon 450 bin nüfuslu şehri, 1 milyon 450 bin ortaklı bir şirket gibi düşünerek halkımızın isteklerine çözüm bulmak adına sanayici olarak adaylığımızı açıklıyoruz. Sanayicinin, sektörün, ihracatın eksiklerini meclise taşımak, teknolojik alanda yatırım yapmak istiyoruz. Bizler sanayici olduğumuz için daha fazla nasıl katkı sağlarız diye düşünüp genç iş adamları olarak bunun mücadelesinde olacağız. 14 Mayıs öncesinde ve sonrasında aday adaylığı için elimizden gelen ne varsa en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Biz yıllardır AK Parti’mizin yanındaydık. Türkiye yüzyılında bizler daha güçlü bir Türkiye olmak, ihracat yapan, teknoloji üreten bir ülke olmak için yeni vizyonumuz, misyonumuzla en iyi şekilde ülkemiz, partimiz adına hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motorine zam kesinleşti Önceki Haber

Motorine zam kesinleşti 

Jandarmadan çocuklara trafik eğitimiSonraki Haber

Jandarmadan çocuklara trafik eğitimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar