Cami musluğu çalan 2 sanığa, 7,5’ar yıl hapis 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cami musluğu çalan 2 sanığa, 7,5’ar yıl hapis 
Abone ol
KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de Talas Belediyesi tarafından bakım onarım ve temizlik faaliyetleri yürütülen Tablakaya Camii tuvaletinden sıhhi tesisat malzemesi çalan iki sanığa 7 yıl 6’şar ay hapis cezası verildi.

Talas Belediyesi tarafından bakım onarım ve temizlik faaliyetleri yürütülen Tablakaya Camii tuvaletinden 1 musluk, 4 musluk bataryası, 1 su saati ve 1 Osmanlı musluğu çaldıkları tespit edilen iki sanık hakkında 9. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşması görüldü. 

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanıklar hakkında ‘hırsızlık’ suçundan ayrı ayrı 7 yıl 6 ay hapis cezasına hükmetti. 

Bu arada, 2 sanığın, başka umumi tuvaletlerden de çaldıkları malzemelerle ilgili olarak haklarında açılan başka davalar da olduğu öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlmek Başkan’dan otel işletmecilerine yatırım çağrısıÖnceki Haber

İlmek Başkan’dan otel işletmecilerine ya...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar