Bir kişinin yaralandığı arazi anlaşmazlığı davası görülmeye başlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir kişinin yaralandığı arazi anlaşmazlığı davası görülmeye başlandı
Abone ol
Akkışla ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve bir kişinin silahla yaralandığı olayın davası görülmeye başlandı.

 

 KAYSERİ(1HA)- Akkışla ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve bir kişinin silahla yaralandığı olayın davası görülmeye başlandı.

İddiaya göre 2022 yılının mayıs ayında Akkışla ilçesinde Belçin Yaylası’nda büyük baş hayvan otlatan M.D. (41) ile küçükbaş hayvan otlatan T.H. (39) arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu T.H. av tüfeği ile sağ bacağından vuruldu. M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SANIK M.D.: KARŞI TARAF ÜZERİME KÖPEKLERİ SALDI KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM

Olayın ardından davanın ilk duruşması görüldü. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık M.D., müşteki T.H. taraf avukatları ve sanık yakınları katıldı. 
Tutuklu sanık ifadesinde, “Ben milli emlaktan kiraladığım arazide büyükbaş hayvanlarımı otlatıyordum. T.H. arazime çadır kurarak küçükbaş otlatmaya başladı. Ben de uyardım. Üzerime köpeklerini saldı. Traktörde olan av tüfeğimi alıp kaçıp yan araziye girdim, köpekler üzerime koşuyordu. T.H.’de arkalarındaydı. Köpekleri korkutmak için yere doğru ateş ettim. T.H. yara aldı. Oradan jandarmaya teslim oldum” dedi.

MÜŞTEKİ T.H.: SANIK BENİ BİLEREK VURDU

Daha sonra söz alan müşteki T.H., “Sanık daha önce de beni tehdit etmişti. Köpekleri, köpeğimi boğmuştu.  O gün kendi yerime geliyordum. 3 metre kadar yakınlaştı ve tüfekle ateş etti. İkinci kez tüfeği doldurmaya çalışırken, kardeşim yardımıma geldi” diye konuştu. Duruşmada tanıklar da dinlendi. 

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, tutuklu sanık M.D.’nin tutukluluk halinin devamına hükmederek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan ayı iftar menü fiyatları belirlendi Önceki Haber

Ramazan ayı iftar menü fiyatları belirle...

Sağlık Bakanlığı’na 42 bin 500 personel alınacak Sonraki Haber

Sağlık Bakanlığı’na 42 bin 500 personel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar