Yemlee Reklam Sistemi

Bir kişinin öldürülüp gömüldüğü olayın davası görülmeye devam etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir kişinin öldürülüp gömüldüğü olayın davası görülmeye devam etti
Abone ol
Develi’de Emrah B.’nin (29) öldürülerek bir mağaraya cesedinin gömülmesi suçlamasıyla 6’sı tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

KAYSERİ (1HA) – Develi’de Emrah B.’nin (29) öldürülerek bir mağaraya cesedinin gömülmesi suçlamasıyla 6’sı tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

30 Mart 2021 tarihinde Develi’nin Abdulbaki Mahallesi'nde meydana gelen olayda Emrah B.’den haber alamayan yakınları, polise başvurdu. Emniyet güçleri arama çalışmaları yaparken Emrah B.’nin arkadaşlarından M.K., Savcılığa giderek, kendisinin de aralarında olduğu, şüpheliler Ş.B., A.K., F.A., M.İ. ve M.Y.’nin bulunduğu bir ortamda E.Y. tarafından vurulup cesedinin M.İ. ve S.Y. tarafından bir mağaraya gömüldüğü yönünde ifade verdi. M.K.’nin ihbarının ardından Emrah B.’nin cansız bedeni bulundu. Tabanca ile 11 yerinden vurulduğu belirlenen maktulün otopsiden sonra ailesine teslim edilmişti. Olayın faili olduğu iddia edilen E.Y. polis ekiplerinin bağ evinde kaldığını tespit ettiği E.Y. kafasına ateş ederek yaşamına son vermişti. Cinayet ile bağlantısı olduğu tespit edilen M.K., Ş.B., A.K., F.A., M.İ. ve M.Y. ve S.Y. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. Şüphelilerden, S.Y. ise, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

SANIKLAR “ADALETİNİZE SIĞINIYORUM” DEDİ

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlanarak 7 şüpheli hakkında dava açıldı. Savcı şüphelilerden F.A., A.A., M.K., M.İ., Ş.B. ve M.Y. hakkında, ‘kasten adam öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından, tutuksuz sanık S.Y. hakkında ise, ‘Suç delillerini yok etme’, Ş.B. ve A.A.’nın ‘Nitelikli yağma’ suçundan yargılanmalarını istedi. 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar A.A., Ş.B., M.İ., M.K., F.A., M.Y. ve taraf avukatları katılırken tutuksuz sanık S.Y. duruşmaya SEGBİS ile katıldı.  Sanıklar “Adaletinize sığınıyoruz” diyerek suçlamayı reddetti. 

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benzine 43 kuruş zam bekleniyorÖnceki Haber

Benzine 43 kuruş zam bekleniyor

Kayseri’de minibüs alev topuna döndüSonraki Haber

Kayseri’de minibüs alev topuna döndü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar