BBP’li Çevrim: “Muhsin Yazıcıoğlu’nun Yaktığı Ateş Sönmedi, Sönmeyecek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BBP’li Çevrim: “Muhsin Yazıcıoğlu’nun Yaktığı Ateş Sönmedi, Sönmeyecek”
Abone ol
KAYSERİ, (BGC-ÖZEL HABER)  – Alperen Ocakları İl Sekreteri ve Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, ekonomik sıkıntıların geçici olduğunu söyledi. Çözümün sokakta olmadığını vurgulayan Çevrim, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaktığı ateş sönmedi, sönmeyecek” dedi.


Musa Çevrim, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Alperen Ocakları Gençlik Kurultayı’nda Alperen Ocakları İl Başkanlığı’na il sekreteri olarak atandı.  Kurultayı değerlendiren Çevrim, “Kurultayın ardından gördük ki Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaktığı ateş sönmedi, sönmeyecek” dedi. Kurultay sonrası hemen çalışmalara başladıklarını anlatan Çevril, “Kocasinan, Hacılar, Talas Alperen Ocakları kuruldu. Şimdi Kocasinan Alperen Ocaklarında saz kursumuz başladı. Bir diğer çalışmamız ise Muhsin Yazıcıoğlu Kütüphanesi kurmak. Kütüphanemiz yakın zamanda açılacak. Buradan kitap desteği istiyoruz. Bu faaliyetlerde bulunmamızın amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak” şeklinde konuştu. 

“AMACIMIZ GENÇLİĞE ROL MODEL OLMAK”

Alperen Ocakları olarak gençliğe rol model olmak istediklerini belirten Musa Çevrim, “Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak her zaman sahada olmaya çalışacağız. Yeni görevimizle alakalı inşallah yakın zamanda sahalara inip gençliğimizin yanında olacağımızı göstereceğiz. Bizim maksadımız gençlere rol model olmak. Bugün gençliğimize kötü alışkanlıklardan uzak tutmamız gerekiyor. Madde bağımlılığı vb. kötü alışkanlıklardan bahsediyorum.  Bununla alakalı sosyal aktiviteler yapacağız. Futbol turnuvaları, tarihi alanların gezisi, saz kursları gibi aktiviteler… Sosyal alanlara biraz daha gençliğimizi çekip, kötü alışkanlıklardan onları uzak tutmaya çalışacağız. Eğitimleri ile alakalı gençlerimizin yanında olmaya çalışacağız. Özellikle üniversiteye ve liseye hazırlanan gençlerimize burada öncülük yapmaya çalışacağız” ifadeleri kullandı. 

“HİÇBİR ÇÖZÜM SOKAKTA ARANMAZ”

Pahalılık ve ekonomik sıkıntılara da değinen BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, çözümün sokakta aranamayacağını ve krizin geçici olduğunu savundu. “Tabi ki kara gün kararıp kalacak değil” diyen Çevrim, şunları söyledi: “Burada sadakatle devletimizin yanında olmamız gerekiyor. Bugünleri atlatacağımıza inanıyorum. Bu süreçte tabi ekonomik sıkıntılar vatandaşlarımızı zora sokuyor. Bakıldığında pandemi nedeniyle birçok ülkede ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Biz burada olabildiğince sessiz, sakin olmaya çalışacağız. Bu günlerde geçecek inşallah. Özellikle ülkemizde sokak hareketleri başlatılmaya çalışılıyor. Hiçbir çözüm sokakta aranmaz. İnşallah biz burada vatandaşlarımızı sakinleştirici şekilde sahalarda olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Develi Belediyesi’nde İşçi Alımında Geri AdımÖnceki Haber

Develi Belediyesi’nde İşçi Alımında Geri...

Çaldığı Otomobille Gezerken YakalandıSonraki Haber

Çaldığı Otomobille Gezerken Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar