Başkan Palancıoğlundan kaykaycı gençlere parkur yenileme sözü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Palancıoğlundan kaykaycı gençlere parkur yenileme sözü
Abone ol
MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, EŞREF BİTLİS PARKI’NDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELEREK, GENÇLERİN PARKTA BULUNAN KAYKAY PARKURUNUN YENİLENMESİ TALEPLERİNİ DİNLEYEREK ONLARA YENİ PARKUR SÖZÜ VERDİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Eşref Bitlis Parkı’nda gençlerle bir araya gelerek, gençlerin parkta bulunan kaykay parkurunun yenilenmesi taleplerini dinleyerek onlara yeni parkur sözü verdi.


Melikgazi Belediyesi olarak gençlere yönelik birçok faaliyet ve proje yapıldığını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Gençlerimizin sosyal medya üzerinden bize Eşref Bitlis Parkında bulunan kaykay parkurunun yenilenmesi için mesaj yazmışlardı. Bizde bugün onlarla bir araya gelerek hem kaykay gösterilerini izledik hem de taleplerini dinledik. Gençlerimiz ister de, biz yapmaz mıyız? Kaykay alanında Türkiye’de dereceleri bulunan Batuhan kardeşimiz, parkurun yenilenmesini talep etti, biz de seve seve kabul ettik. Kaykay parkını kullanmak için gereken kurallara hassasiyetle uymaları da lazım. Gençlerimizle Melikgazi’mizde yeni projelerimizi birlikte gerçekleştirmeye onların ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam ediyoruz. Ben kaykay sporunun çok daha ileri gideceğini düşünüyorum. Spor ve sosyalleşmek gençlerimizin en doğal hakkı. Bizde onları mutlu etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizde spor ile uğraşan oldukça fazla gencimiz var. Gençleri dinleyen ve anlayan bir belediyeyiz. Bu parkta gençlerimiz hem spor yapıyorlar hem de aynı spor ile uğraşan arkadaşlarıyla sosyalleşerek keyifli vakit geçiriyorlar. Her zaman gençleri dinleyen ve onların fikirlerini önemseyen bir yönetim anlayışına sahip olduk. Parklardaki bu tarz aktivitelerle çocuklarımız enerjilerini atabiliyorlar. Güzel olan tarafı da çocuklarımızın sokaklardan yada evde internet ortamından uzaklaşıp bu alanlarda hem enerjilerini atmaları hem hareketli bir branş olması sebebiyle kaslarını kuvvetlendirebilmeleri. Hem zihinlerini boşaltan hem de vücutlarının gelişmesine katkı sağlıyor. Gençlerin rahat ve huzurlu olmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocasinanda ata yadigarı ve 28 kromozomlu gacer buğdayının hasadı yapıldıÖnceki Haber

Kocasinanda ata yadigarı ve 28 kromozoml...

Bilboradlardan sokak hayvanları için su çağrısıSonraki Haber

Bilboradlardan sokak hayvanları için su...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar