Yemlee Reklam Sistemi

Arsa meselesi yüzünden kardeşini boğup, yengesini de görgü tanığı bırakmamak için öldürmüş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arsa meselesi yüzünden kardeşini boğup, yengesini de görgü tanığı bırakmamak için öldürmüş
Abone ol
KAYSERİ'DE KAYIP OLARAK ARANAN KARI KOCANIN ÖLDÜRÜLÜP EVLERİNİN BAHÇESİNDE BULUNAN TANDIRDA GÖMÜLÜ HALDE BULUNAN ÇİFT CİNAYETİ AYDINLATILDI. ŞÜPHELİ YUSUF TURHAN’IN ARSA MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA AĞABEYİ MEHMET TURHAN’IN KABLOYLA BOĞARAK, YENGESİ FİRDEVS TURHAN’I İSE GÖRGÜ TANIĞI BIRAKMAMAK İÇİN ÖLDÜRDÜKTEN SONRA TANDIRA GÖMDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ.

Kayseri’de kayıp olarak aranan karı kocanın öldürülüp evlerinin bahçesinde bulunan tandırda gömülü halde bulunan çift cinayeti aydınlatıldı. Şüpheli Yusuf Turhan’ın arsa meselesi yüzünden çıkan kavgada ağabeyi Mehmet Turhan’ın kabloyla boğarak, yengesi Firdevs Turhan’ı ise görgü tanığı bırakmamak için öldürdükten sonra tandıra gömdüğü öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Kayseri’de 19 Mayıs tarihinden bu yana kayıp olarak aranan Firdevs-Mehmet Turhan çiftini bulmak için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda öldürülüp gömüldüğü ihtimali üzerinde yoğunlaşan cinayet dedektifleri, çiftin Kocasinan ilçesine bağlı Emmiler Mahallesinde bulunan evlerinde arama yaptı. Burada bahçede bulunan tandırın olduğu alanda arama yapan ekipler, alanı kazdı. Yapılan çalışma sonucunda Firdevs-Mehmet Turhan çiftçinin cansız bedenlerine ulaşıldı.



Kabloyla boğarak öldürmüş


Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Turhan, yengesi Necla Turhan ve yeğeni Bedirhan Turhan gözaltına alındı. Emniyette sorguya çekilen Yusuf Turhan, cinayeti itiraf ederek, ağabeyini kabloyla boğarak öldürdüğünü söyledi.


Kayseri Devlet Hastanesi’nde bulunan Adli Tabiplik’te sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Ayrıca, bu sırada hastane önünde bekleyen maktullerin yakınları ise şahıslara tepki gösterdi. Bir kişi, “Kardeşini öldürdün, yengemin saçlarını kesip neden öldürüyorsun” diyerek gözyaşı döktü.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayserili atletler Adanada 4 madalya kazandılarÖnceki Haber

Kayserili atletler Adanada 4 madalya kaz...

76 yaşındaki hasta hızlı sevkle nefes alabilecekSonraki Haber

76 yaşındaki hasta hızlı sevkle nefes al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar